Groen licht voor hervatten rijlessen. Vanaf 11 mei weer gas op de plank!

7 mei 2020

De persconferentie van Mark Rutte op woensdag 6 mei gaf duidelijkheid dat de rijlessen weer mogen starten vanaf maandag 11 mei. Wij staan te popelen om weer in en op te stappen en de trajecten van de diverse rijbewijzen weer op te pakken! Wat betekent dit voor jou?

Reguliere start van lessen

Of je nu een pakket of losse lessen hebt afgenomen; alle lessen starten weer van af het punt waarop ze zijn gestopt. Jouw instructeur zal de komende dagen contact met je opnemen voor het inplannen van je volgende les.

Extra hygiënemaatregelen

Waar de lessen weer normaal beginnen, nemen we uiteraard wél extra hygiënemaatregelen. Na iedere les reinigen we de auto en onze instructeurs nemen zoveel mogelijk afstand – waar mogelijk. We schudden geen hand bij aankomst en zullen je misschien vragen meer afstand te nemen.

Ziek of verkouden?

– Heb jij of iemand in je huishouden in de afgelopen 14 dagen de diagnose Covid-19 gehad?

– Of voel je je niet lekker, ben je ziek, heb je koorts en/of verkoudheidsklachten?

Meld dan de les af bij je instructeur! Kom je toch naar de les, dan zijn wij genoodzaakt om je de toegang te weigeren en de les in rekening te brengen. We rekenen hierbij op je medewerking.

Ready, set, go!

Wij staan in de startblokken om je zo veilig en snel mogelijk aan je rijbewijs te helpen! Duurt wachten tot 11 mei nog zo lang? Pak dan even je theorieboek erbij om je geheugen op te frissen. We zien je snel!

 

Rijlessen van start