Kom je naar onze open dag?

26 maart 2018

Zaterdag 7 april is het weer zover: de jaarlijkse open dag van Dinkla Verkeersopleidingen vindt dan weer plaats. Van 11.00 uur – 15.00 uur kun je op onze locatie in Balk van alles te weten komen over Dinkla. Van informatie over de verkeersopleidingen tot aan een gratis proefles.

Een proefles

Onze auto’s, vrachtauto’s en motors staan al vanaf 11.00 uur in de startblokken. Twijfel je of je wel of niet voor een autorijbewijs moet gaan? Laat je overtuigen door een gratis proefles tijdens de open dag. Of ervaar het vrije gevoel van het motor rijden. Zeker zijn van een plekje voor een proefles tijdens de open dag? Meld je hier alvast aan.

Alles wat jij moet weten

Heb je vragen of opmerkingen over het behalen van je auto-, brommer-, vrachtauto- of motorrijbewijs? De gehele open dag staan onze instructeurs voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Doe mee & Win!

Tijdens de open dag hebben we diverse leuke acties. Wat deze zijn houden we nog even geheim. Een tipje van de sluier is dat er een starterspakket voor de motor te winnen valt. Strijd je mee voor deze en andere leuke prijzen?

Adres open dag

De open dag van Dinkla Verkeersopleidingen vindt plaats op onze locatie in Balk.

Gaaikemastraat 49A
8651 AM Balk