Kom je naar onze open dag?

2 maart 2017

Zaterdag 1 april is het weer zover: de jaarlijkse open dag van Dinkla Verkeersopleidingen vindt dan plaats. Van 10.00 – 16.00 uur kun je op onze locatie in Balk alles te weten komen over alle verkeersopleidingen die we bieden, een proefles nemen of gave prijzen winnen.

Proefles maken

Vanaf 10.00 uur staan onze auto’s, vrachtauto’s en motors in de startblokken. Altijd al het vrije gevoel van motor rijden willen ervaren? Of op zoek naar de juiste rijinstructeur die je met een vertrouwd gevoel op weg helpt naar je rijbewijs? Met de gratis proefles tijdens de open dag gaat dat lukken! Zeker zijn van een plekje voor een proefles tijdens de open dag? Meld je hier alvast aan.

Doe mee & win!

Tijdens de open dag hebben we diverse leuke acties. Wat deze zijn houden we nog even geheim, maar zeker is dat je o.a. een starterspakket ter waarde van €150 kunt winnen! Strijd je mee voor deze en andere leuke prijzen?

Alles over je rijbewijs

De gehele open dag staan onze instructeurs voor je klaar om je bij te praten over het behalen van je auto-, brommer-, vrachtauto- en motorrijbewijs. Schrijf je je direct in? Dan profiteer je ook nog eens van exclusieve voordelen!

Adres open dag

De open dag van Dinkla Verkeersopleidingen vindt plaats op onze locatie in Balk.

Gaaikemastraat 49A
8561 AM Balk