Nieuws

In no-time op weg naar je rijbewijs

Nog maar net bezig met je autorijbewijs of al een heuse pro in sturen? Wie je ook bent en wat je niveau ook is: wij zetten de meestgelezen artikelen voor je op een rij. Zo heb jij alle tips & trics zo binnen handbereik!

Zo is fileparkeren een makkie!

Je rijdt een drukke straat in en er is nog één plekje vrij langs de kant van de weg. Je moet dus fileparkeren. Met deze stappen is fileparkeren een makkie!

Motorrijbewijs halen: het verschil tussen A1, A2 en A

Wil je graag je motorrijbewijs halen? Een goede keuze! Binnen het motorrijbewijs is er het A1, A2 en A rijbewijs. Welke jij kunt halen, hangt af van je leeftijd en ervaring. Voor welk rijbewijs kan jij gaan? Je leest het in onze blog.

Rijbewijs B: dit kun je er mee!

Er wordt wel eens gezegd: zonder rijbewijs kom je nergens. Om in een auto te rijden, dien je een autorijbewijs te halen. Maar is het rijbewijs voor de auto, rijbewijs B, wel alléén voor de auto bedoeld? Wij zetten voor jou de belangrijkste aspecten...

In je hoofd de STAP al gemaakt naar je opleiding?

Ergens kriebelt het om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Je bekijkt de opleidingen bij Dinkla Verkeersopleidingen en wordt enthousiast. Daar ga je in gedachte: hoe maak ik mijn droom werkelijkheid?