Nieuws

Wachttijd praktijkexamen: wat houdt het in?

Is het bijna tijd voor je praktijkexamen? Dan heb je vast wel eens van de wachttijd gehoord. Maar wat houdt het precies in en waarom kan het soms heel lang duren? Dat leggen wij uit! Lees je mee?

Alles over gezondheidsverklaring!

Om auto te mogen rijden dien je volgens de wet ‘rijgeschikt’ te zijn. Dat wil zeggen: geestelijk en lichamelijk in staat om te rijden. Maar…, wanneer ben je rijgeschikt? En belangrijker: wanneer niet?

Dit moet je weten over Code 95

Code 95: een veelgehoorde term in de transportwereld. Maar…, maar wat houdt het nou precies in? Wanneer kun je het gebruiken en wat als Code 95 verlopen is? Wij zetten een aantal aspecten voor jou op een rij!

Rijbewijs B: dit kun je er mee!

Er wordt wel eens gezegd: zonder rijbewijs kom je nergens. Om in een auto te rijden, dien je een autorijbewijs te halen. Maar is het rijbewijs voor de auto, rijbewijs B, wel alléén voor de auto bedoeld? Wij zetten voor jou de belangrijkste aspecten...

Kom je naar onze open dag?

Zaterdag 7 april is het weer zover: de jaarlijkse open dag van Dinkla Verkeersopleidingen vindt dan weer plaats. Van 11.00 uur - 15.00 uur kun je op onze locatie in Balk van alles te weten komen over Dinkla. Van informatie over de verkeersopleidingen...