Nieuws

Inparkeren: wij geven je tips en trucs!

Of het nu gaat om in- en uitvoegen op de snelweg of het herkennen van de lampjes in je dashboard: tijdens de rijlessen komt alles voorbij. Zo ook de bijzondere verrichting inparkeren.

Tips bij een glad wegdek!

Het is weer winter: de maand van gladde wegen, sneeuw op de weg en kou! Vooral het betreden van gladde wegen is voor veel automobilisten omschakelen, want... Wat doe je ook alweer bij gladheid? Je leest het in deze blog!

Faalangst rijexamen: overwin je angst!

“Je mag afrijden!” Voor de één klinkt het als muziek in de oren, voor de ander beginnen de zenuwen al direct toe te nemen. Afrijden blijft de laatste spannende stap voordat je je rijbewijs binnensleept. Té zenuwachtig om te laten zien wat je k...

In- en uitvoegen op de snelweg: zo doe je dat!

Of je nou gevorderd bestuurder bent of net je rijbewijs op zak hebt: in- en uitvoegen op de snelweg vereist kennis en aandacht. Wil je erachter komen of jij genoeg weet om deze bijzondere manoeuvre uit te voeren? Test je kennis in deze blog!

Tips om veilig op je wintersport bestemming te arriveren

Wanneer je op wintersport gaat loop je niet alleen tegen uitdagingen aan op de berg, maar zeker ook op de weg er naartoe. Met onze tips om veilig op je wintersportbestemming te arriveren weet jij echter zeker dat je goed om kunt gaan met hobbels o...