Nieuws

Ondernemersopleiding (NIWO – Spoed)

Voordat je aan de slag kunt als ondernemer in het beroepsgoederenvervoer over de weg (nationaal en internationaal), zijn er een aantal wettelijke eisen waar je aan moet voldoen. Eén van die eisen is het behalen van het diploma/getuigschrift Vakbekwa...

Duurzaamheid

Het wordt steeds populairder.., elektrische voertuigen: auto's, scooters én bromfietsen. Ze nemen dan ook elk jaar steeds meer toe.

Alles over dashboard lampjes!

Tijdens het rijden beginnen er ineens allerlei lampjes te flikkeren op je dashboard. Soms ligt het instructieboekje van je auto niet altijd in de buurt.

De wondere wereld onder de motorkap

Je dashboard geeft het aan: het olielampje brandt. “Ja, ik weet wat dit betekent. Ik moet even kijken of er nog wel genoeg olie in de tank aanwezig is”.

Tussentijdse toets: wat komt erbij kijken?

Een tussentijdse toets kun je vergelijken met een proefexamen. Het duurt even lang als een praktijkexamen en je focust je op dezelfde verrichtingen. Hierdoor kun je alvast wennen aan de examensituatie.

Opfriscursus: dit is het!

Het zou voor iedereen een plezier moeten zijn; autorijden. Soms halen mensen er geen plezier meer uit als ze de auto in stappen. Of pakken ze de auto helemaal niet meer omdat ze onzeker zijn. Zonde van je rijbewijs!