Nieuws

Faalangst rijexamen: overwin je angst!

“Je mag afrijden!” Voor de één klinkt het als muziek in de oren, voor de ander beginnen de zenuwen al direct toe te nemen. Afrijden blijft de laatste spannende stap voordat je je rijbewijs binnensleept. Té zenuwachtig om te laten zien wat je k...

In- en uitvoegen op de snelweg: zo doe je dat!

Of je nou gevorderd bestuurder bent of net je rijbewijs op zak hebt: in- en uitvoegen op de snelweg vereist kennis en aandacht. Wil je erachter komen of jij genoeg weet om deze bijzondere manoeuvre uit te voeren? Test je kennis in deze blog!

Tips om veilig op je wintersport bestemming te arriveren

Wanneer je op wintersport gaat loop je niet alleen tegen uitdagingen aan op de berg, maar zeker ook op de weg er naartoe. Met onze tips om veilig op je wintersportbestemming te arriveren weet jij echter zeker dat je goed om kunt gaan met hobbels o...

Rijden met slecht weer? Wij geven je 5 tips!

De zomerse dagen beginnen langzaam weg te ebben. Dat betekent… herfst! Hét seizoen wat bekend staat om zijn wind en regen. Niets is zo vervelend als rijden met slecht weer. Hoe je toch veilig richting rijdt in de herfst? Je leest het hier!

Code 95 behalen: zo doe je dat!

Code 95: de term waar je in de transportwereld niet omheen kunt. Met deze aantekening toon jij aan dat je vakbekwaam bent. Maar hoe kun jij deze het beste behalen? Dat lees je hier.