Over Dinkla verkeersopleidingen

Over ons

Dinkla Verkeersopleidingen is sinds 1986 hét vertrouwde adres voor het behalen van je rijbewijs. Van autorijbewijs tot aan brommer-, motor- of vrachtwagenrijbewijs: bij Dinkla kan het allemaal! Wij vinden het belangrijk dat jij snel, maar veilig je rijbewijs haalt. Daarom werken wij uitsluitend met bevoegde instructeurs met een passie voor hun vak!

BOVAG rijschool

Wij zijn aangesloten bij BOVAG. Dit houdt in dat je als leerling bij Dinkla Verkeersopleidingen profiteert van unieke voordelen. Zo worden alle rijscholen en instructeurs van BOVAG-rijscholen periodiek gecheckt op kwaliteit. Ook weet je hierdoor zeker dat je instructeur zijn bevoegdheid én een VOG (Verklaring Omtrent Goed gedrag) heeft.

Instructeurs

Onze instructeurs zijn ontzettend vakbekwaam en hebben een enorme passie voor het lesgeven. Door hun jarenlange ervaring kunnen ze goed inspelen op de specifieke les behoeftes. Zo kunnen we met zekerheid stellen dat iedere type leerling, van zelfverzekerd tot faalangst, bij ons terecht kan!

Locaties

Dinkla Verkeersopleidingen heeft twee locaties: één in Balk en één in Sneek. De meeste rijlessen worden gegeven in omgeving Sneek. Op deze manier weet je zeker dat je in aanraking komt met uiteenlopende verkeerssituaties en ben je overal op voorbereid wanneer je het rijexamen aflegt.