Rijbewijs halen Friesland

Rijbewijs halen in Friesland? Bij Dinkla Verkeersopleidingen zorgen wij er voor dat je snel en veilig je rijbewijs haalt. Onze rijinstructeurs zijn actief door heel Friesland.

Snel je rijbewijs halen

Kan je niet wachten om zelfstandig in een auto te rijden? Bij Dinkla Verkeersopleidingen zorgen we dat je op de snelst mogelijke manier je rijbewijs kunt halen. Dit kan al binnen 5 dagen! Bij ons kun je geheel je eigen traject samenstellen. Wij bieden diverse rijles pakketten, waardoor je op jouw eigen niveau succesvol je rijbewijs kunt halen. Vind je het lastig om alle wetten en regels te onthouden van het theorie-examen? Geen stress. Maak gebruik van onze theorietrainingen voor de auto én jij hebt binnen no time je theorie-examen op zak.

Op zoek naar een rijschool in jouw omgeving?

Wij beschikken over drie locaties: Balk, Lemmer en Sneek. Bij Dinkla werken we uitsluitend met gediplomeerde instructeurs. Van Bolward tot Leeuwarden en van Heerenveen tot Emmeloord, onze instructeurs rijden door heel Friesland. Op zoek naar een rijschool bij jou in de buurt? Kies voor Dinkla Verkeersopleidingen en plan vandaag nog je rijles in.

Tussentijdse toets

Wij raden het onze leerlingen altijd aan om voor het praktijkexamen een tussentijdse toets te doen. Een tussentijdse toets kun je vergelijken met een proefexamen, waarbij je je richt op de bijzondere verrichtingen. Tijdens deze toets kan je alvast wennen aan de examensituatie. Als je de tussentijdse toets haalt krijg je vrijstelling voor de bijzondere verrichtingen tijdens je praktijkexamen. Tijdens de tussentijds toets let de examinator op onderstaande punten:

  • Beheersing van de auto
  • Kijkgedrag
  • Voorrang verlenen
  • Inhalen
  • In- en uitvoegen
  • Rijden op kruispunten en rotondes
  • Bijzondere verrichtingen, zoals fileparkeren en achteruitrijden

Start vandaag nog met het halen van je rijbewijs!

Met drie locaties in Zuidwest Friesland is er altijd een locatie bij jou in de buurt. Binnenkort starten met je rijlessen? Plan hier alvast je eerste autorijles in. Met het hoogste slagingspercentage in de regio ben je er bij ons van verzekerd dat je snel en effectief je autorijbewijs haalt. Cursisten beoordelen Dinkla gemiddeld met een 9.3!

P.s. wist je dat ons YouTube kanaal vol staat met handige video’s vol tips voor het behalen van je rijbewijs? Extra leuk: je maakt dan ook direct kennis met een aantal van onze instructeurs!