Rijles Heerenveen

Van autorijbewijs tot aan brommer-, tractor-, motor- of vrachtwagenrijbewijs: bij Dinkla kan het allemaal! Wij vinden het belangrijk dat jij snel, maar veilig je rijbewijs haalt. Wil jij binnenkort ook een van bovengenoemde rijbewijzen halen? Meld je dan snel aan voor een rijles in Heerenveen.

Alle soorten rijbewijzen

Welk voertuig je ook wilt besturen, in de meeste gevallen heb je hiervoor een rijbewijs nodig. Niet ieder rijbewijs is namelijk geldig voor elk voertuig. Ook heeft elk rijbewijs weer andere eisen waar je aan moet voldoen. Denk hierbij aan het aantal theorie-examens dat je moet halen of de minimumleeftijd per rijbewijs. Wil je in de toekomst een trekker, motor, bromfiets, auto of vrachtwagen besturen? Bij Dinkla Verkeersopleidingen kun je terecht voor alle rijopleidingen. Meld je vandaag nog aan voor een rijles in Heerenveen.

Dinkla, dé verkeersopleider van Heerenveen

Wil je ook rijlessen bij Dinkla? Dan profiteer je van vele voordelen. Dinkla Verkeersopleidingen is al sinds 1986 hét vertrouwde adres voor het behalen van je rijbewijs. Wij werken uitsluitend met bevoegde instructeurs met passie voor hun vak. Gemiddeld slagen er 400 cursisten per jaar en worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.3! Voor diverse rijbewijzen is het mogelijk om een spoedcursus aan te vragen, waarbij jij al binnen 5 dagen je rijbewijs op zak kunt hebben. Naast ons grote aanbod praktijklessen, geven wij ook verschillende theorietrainingen en code95 cursussen. Kan je niet wachten om te starten? Vraag dan vandaag nog een proefles aan bij één van onze rijopleidingen!

rijschool heerenveen

Kwaliteit garantie als BOVAG rijschool

Op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve rijschool in Heerenveen? Dinkla Verkeersopleidingen is aangesloten bij BOVAG. Dit geeft aan dat wij staan voor de kwaliteit die wij leveren. Onze lesauto’s en andere voertuigen zijn goed onderhouden en onze leerlingen zijn altijd goed verzekerd als ze een rijles afnemen. Hoe wordt deze kwaliteit gewaarborgd? Alle rijscholen die aangesloten zijn bij BOVAG, worden periodiek gecheckt op kwaliteit van materiaal en instructeurs. Wat er ook gebeurt, bij Dinkla ben je er van verzekerd dat je veilig je rijbewijs kunt halen.

Voor welk rijbewijs ga jij?

Wil jij binnenkort ook een nieuw voertuig besturen? De instructeurs van Dinkla Verkeersopleidingen helpen je daar graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op.