Autorijbewijs

Snel je rijbewijs halen

Bij Dinkla Verkeersopleidingen zorgen we dat je op de snelst mogelijk manier je rijbewijs kunt halen. Dit kan al binnen 5 dagen! Bij ons is het mogelijk om je autorijbewijs te halen vanaf je 16e.

Bekijk pakketten en prijzen

Bepaal je eigen traject

Je bepaalt je eigen traject. We bieden diverse mogelijkheden waardoor je op jouw eigen niveau succesvol je rijbewijs kunt halen. Zo is het mogelijk om losse lessen af te nemen of een totaalpakket inclusief tussentijdse toets en examen aan te schaffen. Met onze locaties in Sneek, Balk en Lemmer is er altijd een rijschool dichtbij. Moeite met het behalen van je theorie? Met onze speciale theorietrainingen en individuele theorielessen, heb jij je theoriecertificaat in no-time op zak!

Opbouw rijles

Je volgt bij ons eerst een intake les. Na deze les schat de instructeur in hoeveel lessen je nodig hebt en wordt er een lesplan opgesteld. Je bepaalt zelf hoeveel je wekelijks wilt rijden. Samen met je instructeur stem je de lessen af op je werk- of lesrooster. Altijd een volle agenda? Er kan gekozen worden om je pakket gelijk tot en met het examen in te plannen, waardoor je vlot en overzichtelijk je rijbewijs kunt halen. Hierdoor is het examendatum aan het begin van je opleiding al bekend.

Tussentijdse toets

Wij adviseren in de meeste gevallen om een tussentijdse toets af te nemen. Zo splits je je rijexamen op in twee delen; bij de tussentijdse toets handel je alle bijzondere verrichtingen af en bij het rijexamen laat je zien dat je competent bent om aan het verkeer deel te nemen. Zo wordt het halen van het autorijbewijs voor vele leerlingen overzichtelijker én eenvoudiger!

Aanmelden

2toDrive (vanaf 16 jr.)

Ben je 16 of 17 jaar? Dan kun je beginnen door middel van het 2todrive project. Je rijdt dan tot je 18e met een begeleider. Op je 18e vervalt de begeleiderspas en kun je zonder begeleider de weg op!

Dit houdt in:
– Op je 16e kun je alvast je theorie-examen voor rijbewijs B behalen
– Vanaf 16,5 jaar start je met rijlessen in de praktijk
– Vanaf je 17e kun je praktijkexamen doen

Wanneer je meedoet met 2todrive dien je een begeleiderspas aan te vragen via www.2todrive.nl. Op deze pas staan maximaal vijf personen die jij als coaches hebt benoemd.

Rijangst-training

Jaren geen auto gereden? Of door een nare ervaring angstig achter het stuur? Met onze rijangst-training helpen we jou zelfverzekerd op weg! Meer weten?

Neem contact op

Rijschool machtigen?

Voor de aanvraag van je praktijkexamen hebben jouw machtiging nodig. Je kunt hier toestemming geven om onze rijschool te machtigen.