Autorijlessen automaat

Heb je veel moeite met schakelen tijdens de reguliere rijlessen? Of geniet een automaat voertuig je voorkeur? Dinkla Verkeersopleidingen biedt de mogelijkheid om te rijden in een auto met automaat. Deze rijlessen zijn vergelijkbaar met reguliere lessen, maar er zijn ook verschillen. Wat is een automaat en waarom zou je hiervoor kiezen? Lees hier meer over automaat rijles mogelijkheden.

Verschil regulier en automaat

Een automaat heeft – in tegenstelling tot een reguliere lesauto – geen koppeling. Je hebt dus alleen te maken met een gaspedaal en rem, de auto past zich aan de snelheid aan. Hierdoor hoef je niet te schakelen en kun je je beter concentreren op het verkeer en de weg. Ideaal voor als je moeite met schakelen hebt dus. Veel mensen vinden het prettig en ontspannen rijden. Maar ook bij een lichamelijke beperking kan een automaat een oplossing zijn.

Autorijlessen automaat

Wil jij rijles in een automaat? Bij Dinkla Verkeersopleidingen kan het! Net zoals de reguliere rijlessen kun je de rijlessen afnemen in losse lessen of in een pakket. Ook kun je hiermee meedoen met 2todrive, waarmee je vanaf 16 jaar kunt autorijden.

Automaat rijlessen Balk

Dinkla verkeersopleidingen verzorgt automaat rijlessen in Balk, maar ook in de nabije omgeving. Woon jij in of nabij Balk? Neem dan contact op met ons voor automaat rijlessen in Balk.

Autorijlessen automaat in Sneek

Wil je automaat rijlessen in Sneek? We geven niet alleen automaat rijlessen in Balk, maar ook rijlessen in de automaat in Sneek. De rijlessen in de automaat vinden plaats in omgeving Sneek.