C1 rijbewijs

Je C1 “lichte” vrachtwagen rijbewijs halen?

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte partner om je C1 lichte vrachtwagenrijbewijs bij te halen? Dinkla Verkeersopleidingen biedt een volledig traject op het gebied van het C1, C1E, C en E achter C rijbewijs. Het C1 rijbewijs is tevens uitermate geschikt voor het rijden met een camper.

Wil je een vrachtwagen besturen tussen de 3.500 kg en 7.500 kg? Dan dien je in het bezit te zijn van een C1 rijbewijs. Met een C1E (met aanhanger) rijbewijs ben je bevoegd met een combinatie van 12.000 kg te rijden.

Vrachtautorijbewijs C1 – onderdelen

Voordat je begint met de praktijk van je vrachtautorijbewijs is het van belang je theorie te behalen. Hier zijn diverse mogelijkheden voor. Zo kun je zelfstudie doen of een lesweekend volgen. Neem contact op voor de mogelijkheden. Hier komen diverse onderwerpen aan bod: Basis Verkeer, Techniek, Lading, vervoerswetgeving.

Iedere chauffeur die beroepsmatig zijn C1 of C1E vrachtautorijbewijs wil gebruiken, dient de code Vakbekwaamheid (Code 95) te behalen én te onderhouden.

Beginnen met je C1 rijbewijs? Dan dien je minimaal 18 jaar te zijn en in het bezit te zijn van een B rijbewijs.

Aanmelden

Opfriscursus

Al in het bezit van een C1 vrachtautorijbewijs, maar toch een les volgen? Wij geven speciale opfrislessen, waardoor je weer volledig zeker achter het stuur plaatsneemt.

Rijschool machtigen?

Voor het aanvragen van het praktijkexamen hebben wij jouw machtiging nodig. Je kunt hier toestemming geven om onze rijschool te machtigen.