E achter B

E achter B rijbewijs halen?

Wanneer de maximale massa van het trekkend voertuig in combinatie met de maximale massa van de aanhangwagen meer dan 3500 kg bedraagt is een E achter B rijbewijs noodzakelijk. Bij Dinkla Verkeersopleidingen is het mogelijk om dit rijbewijs binnen een dag te halen!

Dagopleiding E achter B

Het is mogelijk om binnen een dag het E achter B rijbewijs te behalen. Let wel: dit is aan te raden voor kandidaten met aanhangerervaring. Heb je dit niet? Wij plannen een intakeles in en geven advies. Zo krijgt u een opleiding op maat. Voor het E rijbewijs hoef je geen theorie-examen af te leggen. Je kunt dus meteen starten met je praktijklessen!

Opbouw dagopleiding

De dagopleiding start om 7:30 of 8 uur ’s ochtends. Eerst wordt de basis uitgelegd, waarna je 6 uren les krijgt. Om 14:00 of 14:55 uur doe je vervolgens het praktijkexamen.

Aanmelden

Opfriscursus

Jaren niet met een aanhangwagen gereden? Of door een nare ervaring angstig geworden? Met onze opfriscursus helpen we jou zelfverzekerd op weg! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Rijschool machtigen?

Voor de aanvraag van je praktijkexamen hebben jouw machtiging nodig. Je kunt hier toestemming geven om onze rijschool te machtigen.