NIWO-opleiding

NIWO-opleiding en Eurovergunning

Bij ons kan je nu ook terecht voor de NIWO-modules en bijbehorende examens. Na het positief afronden van het examens krijgt de deelnemer een getuigschrift, waarmee de Eurovergunning aangevraagd kan worden.
Contact opnemen

Wat is de NIWO-opleiding?

De NIWO-opleidingen zijn de verplichte modules die gehaald moeten worden om de Vakbekwaamheid Ondernemer Beroepsvervoer voor nationaal en internationaal vervoer te halen. De zestal modules moeten gevolgd worden en na iedere module doet de deelnemer een examen. Alle zes examens gehaald? Dan krijg je het getuigschrift. Met dit getuigschrift kan de Eurovergunning bij de NIWO worden aangevraagd.

De zes modules die gevolgd moeten worden:

  • Bedrijfsmanagement
  • Calculatie
  • Financieel management
  • Wegvervoer goederen 1
  • Wegvervoer goederen 2
  • Personeelsmanagement

Kortom: met de NIWO-opleiding word je goed voorbereid op het ondernemerschap in het goederenvervoer. De modules zijn ook erg geschikt voor leidinggevenden.

 

Niwo-opleiding

Examens NIWO-opleidingen

De examens worden op de dag van de module gevolgd. Minimaal zes weken voor het volgens voor de module moet het examen worden aangevraagd bij het CBR. Het gebruiken van naslagwerk tijdens het examen wordt geaccepteerd.

Liever het examen op een later moment volgen? Dat kan. Het CBR-examen wordt online afgenomen. Hierdoor kan het examen ook op een later moment worden gevolgd.

Prijzen en datums

In onze agenda staan alle opleidingsdagen uitgelegd. Meer weten over prijzen of de modules? Neem dan gerust contact met ons op.