Rijangst-training

Bij de één sluipt het er langzaam in, bij de ander komt het acuut tot uiting: rijangst. Minstens 1 miljoen rijbewijsbezitters in Nederland heeft hier in meer of minder mate last van. In sommige gevallen heeft dit zelfs gevolgen voor bijvoorbeeld werk, het gevoel van vrijheid en eventuele mogelijkheden. Vaak begrijpt de omgeving niet waar je je druk over maakt, want je kunt toch prima rijden? Dit voelt wellicht als falen, waardoor er een taboesfeer ontstaat. Wij helpen je graag (weer) op weg. Samen met onze rijangstspecialist Stefan Kuperus pak je je rijangst aan bij de oorzaak, zodat je snel weer de vrijheid voelt om achter het stuur te stappen!

Rijangst? Stefan Kuperus helpt je op weg

Stefan heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van rijlessen en is al meer dan 10 jaar actief als Systemisch NLP Trainer/Coach. Hij is rustig, humoristisch en doortastend. Zijn manier van werken is oplossingsgericht, nuchter, soms prikkelend en vooral menselijk. In de afgelopen jaren heeft hij veel mensen mogen begeleiden om weer zonder angst op weg te gaan. Naast particulieren, wordt hij ook regelmatig door werkgevers ingezet om werknemers weer op (de) weg te helpen.

Werkwijze

Nadat je je hebt aangemeld voor de rijangst-training, is er eerst een vrijblijvende kennismaking. Deze is bedoeld om elkaar beter te leren kennen en een inventarisatie te maken van je klacht(en), zodat er een plan van aanpak kan worden opgesteld. Mocht je geen ‘klik’ voelen of je niet prettig voelen bij het plan van aanpak, dan ben je vrij om hier niet in mee te gaan.

Afhankelijk van wat voor jou mogelijk is, starten we vanaf één van onze locaties of komt Stefan Kuperus bij je thuis of een andere afgesproken locatie. De sessies duren 1,5 uur. Vaak zijn 4 à 7 sessies voldoende om weer vrijuit op weg te kunnen.

De sessies zijn een afwisseling van coaching en daadwerkelijk de weg op gaan. Hier komt de meerwaarde van Stefan Kuperus in naar voren: met de inzet van methodieken als NLP en Systemisch Werk, leer je technieken om je te ontspannen, je zelfvertrouwen te vergroten en de oorzaak van je angst te ontdekken en overwinnen. Hierdoor zal je rijangst verminderen en verdwijnen.

Aanmelden of wil je meer weten?

Neem contact op