Vrachtautorijbewijs

Je vrachtwagenrijbewijs halen?

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte partner om je vrachtwagenrijbewijs bij te halen? Dinkla Verkeersopleidingen biedt een volledig traject op het gebied van het C en E achter C rijbewijs.

Versnelde opleiding?

Bij Dinkla is het mogelijk om in drie weken je theorie te behalen, in drie dagen je C rijbewijs en in nog eens drie dagen je E achter C rijbewijs. Wij bespreken graag de mogelijkheden met je!

Vrachtautorijbewijs theorie

Voordat je begint met de praktijk van je vrachtautorijbewijs is het van belang je theorie te behalen. De stof neem je tot je in drie lesweekenden. In twee dagen per weekend (vrijdag en zaterdag) komen de volgende onderwerpen aan bod: verkeer, techniek en goederenvervoer.

Vakbekwaamheid

Iedere chauffeur die beroepsmatig zijn vrachtautorijbewijs wil gebruiken, dient de code Vakbekwaamheid te behalen. Dit traject bestaat uit een theorie examen, welke we afnemen tijdens de theorieweekenden. Verder dien je een praktijk toets en toets Besloten terrein te behalen.

Aanmelden

Opfriscursus

Al in het bezit van een vrachtautorijbewijs, maar toch een les volgen? Wij geven speciale opfrislessen, waardoor je weer volledig zeker achter het stuur plaatsneemt.

Rijschool machtigen?

Je moet Dinkla toestemming geven om het praktijkexamen aan te vragen. Je kunt hier toestemming geven om onze rijschool te machtigen.