Vrachtautorijbewijs

Je vrachtautorijbewijs halen?

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte partner om je vrachtautorijbewijs te halen? Dinkla Verkeersopleidingen biedt een volledig traject op het gebied van het C en E achter C rijbewijs.

Bekijk onze pakketten en prijzen.

Versnelde opleiding?

Bij Dinkla is het mogelijk om in twee weken je theorie te behalen, in 3 dagen je C rijbewijs en in nog eens drie dagen je E achter C rijbewijs. Neem contact op voor de mogelijkheden

Theorie behalen voor het vrachtautorijbewijs

Voordat je begint met de praktijk van je vrachtautorijbewijs is het van belang je theorie te behalen. De stof neem je tot je in 6 dagen. De lesdagen staan gepland op donderdag, vrijdag, zaterdag en behandelen de volgende onderwerpen:

  • Basis Verkeer, Techniek, Lading, vervoerswetgeving (Module 1) Hierna kunnen we de praktijklessen gaan plannen.
  • Verdieping Voertuigtechniek en Veilig lading vervoeren (Module 2)
  • Verdieping Wet- en regelgeving, Markt en Beroepshouding (Module 3)

vrachtautorijbewijs halen

Vakbekwaamheid

Iedere chauffeur die beroepsmatig zijn vrachtautorijbewijs wil gebruiken, dient de code Vakbekwaamheid te behalen. Dit traject behaal je door module 2 en 3 te volgen + examen, welke we inplannen aansluitend aan de theorieweekenden. Verder dien je een praktijk toets en toets Besloten terrein te behalen.

Aanmelden

Rijangst-training

Al in het bezit van een vrachtautorijbewijs, maar toch een les volgen? Wij geven speciale opfrislessen, waardoor je weer volledig zeker achter het stuur plaatsneemt.

Rijschool machtigen?

Je moet Dinkla toestemming geven om het praktijkexamen aan te vragen. Je kunt hier toestemming geven om onze rijschool te machtigen.