Rijschool Emmeloord

Jouw rijschool in Emmeloord

Starten met jouw rijbewijs? Wij zijn jouw rijschool in Emmeloord! Je kunt bij ons terecht voor alle mogelijke rijbewijzen. Autorijbewijs halen en op zoek naar een betrouwbare rijschool? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt bij ons al vanaf 16 jaar starten met je rijbewijs. Je bepaalt je eigen tempo en krijgt een lespakket afgestemd op jouw behoeftes. Binnen 5 dagen je rijbewijs halen? Ook dat is mogelijk. Samen met onze bevoegde instructeurs kijken we naar wat bij jou past en bepalen we een lesplan. Bekijk hier de tarieven voor het autorijbewijs.

Waarom kiezen voor Dinkla?

Snel van start met je rijbewijs? Dat kan! Voordelen van jouw rijbewijs halen bij Dinkla?

  • Mogelijkheid tot spoedcursussen van 1 tot 5 dagen
  • BOVAG garantie
  • 400+ geslaagden per jaar
  • Direct beginnen
  • Een vrijblijvende proefles

 

Rijschool Emmeloord: onze rijopleidingen

Bij ons kun je terecht voor alle rijopleidingen. Van vrachtautorijbewijs tot scooter! Wij zijn hét vertrouwde adres waar jij snel en veilig je rijbewijs kunt halen. Op zoek naar een rijschool in Emmeloord? Neem dan contact op met Dinkla, wij staan graag voor je klaar.

Altijd dichtbij!

Wij hebben instructeurs door heel Friesland. Zo is er altijd iemand bij jou in de buurt. Daarnaast zijn wij aangesloten bij BOVAG. Dit houdt in dat jij als leerling verzekerd bent van unieke voordelen. Wij worden periodiek gecheckt op kwaliteit. Zo ben jij er zeker van dat je werkt met een bevoegde instructeur, die in het bezit is van een VOG (Verklaring Omtrent Goed gedrag). Door je lessen te volgen bij een BOVAG rijschool, is je lesgeld verzekerd bij het BOVAG Garantiefonds Rijscholen (BGF).

Motorrijbewijs halen Emmeloord

Snel je motorrijbewijs halen in Emmeloord? Dan is Dinkla jouw rijschool! Wij bieden een full-service pakket: theorielessen, praktijklessen en -examen en zelfs het lenen van veilige motorkleding. Het is van belang dat je het theoriecertificaat voor het motorrijbewijs haalt. Tijdens onze praktijklessen leer je over de beheersing van de motor, hoe jij je moet gedragen in het verkeer en hoe jij je veilig kunt manoeuvreren. Het examengedeelte bestaat uit twee delen: het examen voertuigbeheersing en het algemene examen.

Meld je aan

Alvast een voorproefje voor jouw motorrijbewijs? Bekijk dan deze video!