Rijschool Joure

Jouw rijschool in Joure

Op zoek naar een rijschool in Joure? Dan ben je bij Dinkla aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor alle rijopleidingen. Van autorijbewijs tot motorrijbewijs. Wij zijn een betrouwbare rijschool, waar jij op je eigen tempo jouw rijbewijs kunt halen. Dit is bij ons al mogelijk vanaf 16 jaar. Samen met onze bevoegde instructeurs bepalen wij jouw traject. In vijf dagen jouw rijbewijs halen? Ook dat is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden. Het is mogelijk om een totaalpakket incl. tussentijdse toets en examen af te nemen maar ook losse lessen.  Bekijk de pakketprijzen voor het autorijbewijs.

Rijschool Joure: onze verkeersopleidingen

Ga je liever voor een ander rijbewijs? Ook dat is mogelijk! Bij ons kun je terecht voor alle rijopleidingen. Van motorrijbewijs tot vrachtautorijbewijs, of ga jij voor E achter B? Wij zijn hét vertrouwde adres als jij jouw rijbewijs wil halen bij een rijschool in Lemmer. Wij vinden het belangrijk dat jij veilig en snel je rijbewijs haalt. Daarom werken wij uitsluitend met bevoegde instructeurs, door heel Friesland. Zo is er altijd een instructeur bij jou in de buurt.

Dinkla Verkeersopleidingen B.V. : daarom!

Starten met je rijbewijs? Beslis vandaag nog. Voordelen van jouw rijbewijs halen bij Dinkla?

  • Mogelijkheid tot spoedcursussen van 1 tot 5 dagen
  • BOVAG garantie
  • 400+ geslaagden per jaar
  • Direct beginnen
  • Een vrijblijvende proefles

BOVAG rijschool

Wij zijn een BOVAG rijschool. Dit wil zeggen dat jij als leerling verzekerd bent van een aantal voordelen. Onze rijschool wordt door BOVAG gecheckt op kwaliteit, dit gebeurt periodiek. Zo weet jij zeker dat jij les krijgt van een bevoegde instructeur die in het bezit is van een VOG (Verklaring Omtrent Goed gedrag).  Daarbij is jouw lesgeld verzekerd bij het BOVAG Garantiefonds Rijscholen (BGF). Mocht er iets met onze rijschool gebeuren, dan heeft dit geen gevolgen voor jouw betaalde lesgeld.

Vrachtautorijbewijs Joure

Vrachtautorijbewijs halen in Joure? Ga jij voor het reguliere traject of een versnelde opleiding? Bij Dinkla is het allemaal mogelijk. Voordat je start met het vrachtautorijbewijs is het van belang dat je jouw theorie behaalt. De theorie kun je behalen in drie lesweekenden. Je leert in deze weekenden alles over: verkeer, goederenvervoer en techniek. Vragen over het behalen van het vrachtautorijbewijs? Neem dan contact met ons op!

 

Neem vrijblijvend contact op

 

Alvast een voorproefje voor jouw vrachtautorijbewijs? Bekijk dan deze video!