Rijschool Lemmer

Jouw rijschool in Lemmer

Dinkla Verkeersopleidingen B.V. is jouw rijschool in Lemmer. Wij verzorgen alle rijopleidingen in Lemmer. Ben jij op zoek naar een betrouwbare rijschool waar je snel je rijbewijs kunt halen? Bij ons is dit al mogelijk vanaf 16 jaar en daarbij kun jij binnen 5 dagen je rijbewijs halen. Je kunt je eigen traject bepalen, heb je iets meer lessen nodig? Geen probleem. Het is mogelijk om een totaalpakket incl. tussentijdse toets en examen af te nemen maar ook losse lessen. Dat is volledig aan jou. Bekijk de pakketprijzen voor het autorijbewijs.

Rijschool Lemmer: onze verkeersopleidingen

Ga je liever voor een ander rijbewijs? Ook dat is mogelijk! Bij ons kun je terecht voor alle rijopleidingen. Van motorrijbewijs tot vrachtautorijbewijs, of ga jij voor E achter B? Wij zijn hét vertrouwde adres als jij jouw rijbewijs wil halen bij een rijschool in Lemmer. Wij vinden het belangrijk dat jij veilig en snel je rijbewijs haalt. Daarom werken wij uitsluitend met bevoegde instructeurs, door heel Friesland. Zo is er altijd een instructeur bij jou in de buurt.

Waarom kiezen voor Dinkla?

Wil jij ook graag van start gaan met jouw rijbewijs? Wacht dan niet langer. Voordelen van je rijlessen volgen bij Dinkla?

  • Mogelijkheid tot spoedcursussen van 1 tot 5 dagen
  • BOVAG garantie
  • 400+ geslaagden per jaar
  • Direct beginnen
  • Een vrijblijvende proefles

BOVAG rijschool

Dinkla Verkeersopleidingen B.V. is een BOVAG rijschool. Dit houdt in dat jij als leerling bent verzekerd van unieke voordelen. Onze rijschool wordt door BOVAG periodiek gecheckt op kwaliteit, zo weet je zeker dat jij met een bevoegde instructeur te maken hebt en die in het bezit is van een VOG (Verklaring Omtrent Goed gedrag).

Vrachtautorijbewijs Lemmer

Wij verzorgen jouw vrachtautorijbewijs opleiding in Lemmer. Ga jij voor een versnelde opleiding of het reguliere traject voor het vrachtautorijbewijs? Het is allemaal mogelijk. Voordat je begint aan het vrachtautorijbewijs in Lemmer is het belangrijk dat je de theorie behaalt. De theorie kun je tot je nemen in 6 dagen, hier leer je alles over:

  • Basis Verkeer, Techniek, Lading, vervoerswetg.(Module 1)
  • Verdieping Voertuigtechniek en Veilig lading vervoeren
  • Verdieping Wet- en regelgeving, Markt en Beroepshouding (Module 3)

Meer informatie ontvangen over het behalen van het vrachtautorijbewijs in Lemmer?

Neem vrijblijvend contact op

 

Alvast een voorproefje voor jouw vrachtautorijbewijs? Bekijk dan deze video!