Sneller slagen voor je theorie-examen? Volg een theorietraining!

27 februari 2018

Je begint met autorijlessen en al snel komt het theorie-examen om de hoek kijken. Kies je ervoor om zelf te gaan leren voor dit theorie-examen of ga je een theorietraining volgen? Lees hier waarom een theorietraining goed van pas komt!

Waarom een theorietraining?

Een theorie-examen is voor velen lastig. Het leren van alle verkeersregels vergt enige moeite. Alleen helpt dit wel tijdens je praktijklessen. Een theorietraining kan je hier een handje bij helpen. Al je vragen die in je opkomen tijdens het leren kun je vragen tijdens de theorietraining. Als je iets niet begrijpt is de instructeur aanwezig om je daarmee te helpen.
Je kunt ervoor kiezen om alleen te gaan leren voor dit examen. Maar is het ook niet veel gezelliger om met meerdere mensen te studeren?

Slagingspercentage

De kans van slagen is heel hoog. Alle kennis die je nodig bent om te slagen leer je in deze training. De theorie moet je helemaal onder de knie hebben wil je slagen. Door een theorietraining te volgen wordt je klaargestoomd voor jouw examen.

Goed voorbereid het examen in

Je aanmelden voor een theorietraining heeft alleen maar voordelen. Daarnaast zijn er nog andere tips om goed voorbereid je theorie-examen in te gaan.

  • Stel veel vragen tijdens je praktijklessen
  • Maak oefenexamens
  • Leer samen met iemand anders

Gratis theorietraining

Bij Dinkla zijn de theorielessen gratis als je de praktijkopleiding volgt. Je mag dan onbeperkt gebruik maken van deze theorielessen. In het begin betaal je €40 voor een theorieles. Vervolgens wordt deze omgezet in een voucher die ingeleverd kan worden bij je instructeur. Liever alle theorie in één dag? Maak dan gebruik van onze Turbo theoriedagen. Deze zijn iedere laatste zaterdag van de maand. De maandag kan er dan theorie examen worden gedaan. Zo zit alle informatie nog vers in je hoofd! De Turbo Theoriedag kost € 55. Meer informatie over de theorietraining vind je hier!