TOLO: dé compacte opleiding tot vrachtwagenchauffeur

21 oktober 2021

Ben jij op zoek naar afwisselend en verantwoordelijk werk als chauffeur? Dan zijn wij op zoek naar jou! TOLO is op zoek naar vrachtwagenchauffeurs in opleiding. TOLO is de samenwerking tussen jou, logistieke bedrijven, Dinkla Verkeersopleidingen en FryslanWerkt. Met TOLO leiden we mensen op die graag aan de slag gaan als chauffeur.

Wat houdt TOLO in?

TOLO biedt een gedegen, praktijkgerichte chauffeursopleiding. Zowel de theorielessen, de lessen voor je vakbekwaamheid, de examentrainingen als ook de rijlessen voor het C en CE rijbewijs worden verzorgd door Dinkla Verkeersopleidingen bij Hoekstra transport in Sneek. Je gaat dit traject in met een groep enthousiaste mensen, hierdoor is de kans op slagen groter en doe  je veel kennis en ervaringen op, zodat je al na 5 a 6 maanden volwaardig vrachtwagenchauffeur bent.

Als ‘plus’ bieden we ook praktische zaken zoals motorvoertuigentechniek, tiltraining en werken met een pompwagen. Ook trainen we jouw communicatieve vaardigheden en leren we je de ‘waarde van het transport’.

Wanneer ben je geschikt voor deze baan/opleiding?

Om mee te doen aan de TOLO opleiding dien je bij een logistiek bedrijf te werken en ben je in staat om op dinsdag de TOLO chauffeursopleiding te volgen. De volgende eisen zijn van toepassing voor de opleiding;

  • Je bent zeer gemotiveerd om chauffeur te worden
  • Je beschikt over het B-rijbewijs
  • Je werkt professioneel, verantwoordelijk en effectief
  • Je gaat netjes, correct en vriendelijk om met anderen en je wilt investeren
    in jouw toekomst
  • Je bent flexibel en hebt geen bezwaar tegen het werken op wisselende tijden
  • Je betaalt een eigen bijdrage wat in de leerovereenkomst met jouw werkgever wordt vastgelegd

De eerste groep zal op 2 november 2021 starten met de opleiding, groep 2 start in februari 2022.

Interesse in de TOLO opleiding?

Heb je vragen over de kosten, de aanmelding, het werk of nadere zaken? We komen graag met je in contact via: mail@tolowerkt.nl, of neem een kijkje op de website van TOLO.

Bekijk hier onze flyer.